Ønsker du å bli kontaktet om Volvo EX30, så trykk her


Volvo EX30 er den minste SUV-en fra Volvo noensinne, og den blir like sikker som du forventer av en Volvo. Bilens løsninger er utviklet ut ifra Volvos unike kunnskap om sikkerhet og årelang forskning på ulykker. Bilen er designet for å beskytte sjåføren og passasjerene ved en kollisjon, og gjør det gjennom toppmoderne sikkerhetsteknologi og et strukturelt design i henhold til Volvos egne sikkerhetskrav.

Ingen Volvo har lavere karbonavtrykk enn denne

Sikkerhet og bærekraft har vært nøkkelord i utformingen av bilen, som vil avgi det laveste karbonavtrykket fra en Volvo-bil noensinne. Ved å kutte utslipp i både produksjon og livsløpet til Volvo EX30, har Volvo lyktes med å redusere bilens totale karbonavtrykk ned til under 30 tonn (beregnet ut fra 200.000 kjørte kilometer). Dette er en reduksjon på 25 prosent sammenlignet med Volvos elbiler C40 og XC40, og et godt skritt mot målet om å kutte selskapets samlede CO2-utslipp per bil med 40 prosent mellom 2018 og 2025.    

 Trygg bykjøring med Volvo EX30

Som i alle Volvo-biler er sikkerhet i førersetet også på den kommende elektriske SUV-en Volvo EX30. I denne bilen er sikkerhetssystemene spesielt tilpasset hektisk bytrafikk, med medtrafikanter som gjør alt fra å sykle, sparkesykle, skate eller gå.