På Bil i Nords dekkhotell tar vi oss av dekkene dine. Oppholdet inkluderer hjulskift, sikkerhetssjekk, rengjøring og oppbevaring dekkene. Møt opp med bilen din for hjulskift vår og høst. Resten fikser vi!

Også bildekk har det godt på hotell! Riktig oppbevaring forlenger dekkenes levetid. I dag er det vanlig med større dimensjonen på bildekkene enn det var for bare noen år siden. Oppbevaring av dekkene tar større plass og det er ikke lenger så lett å lagre dem i boden. Men dekkhotell er mye mer enn bare lagring:

Bestill hjulskift i god tid

Vi sier fra når det er på tide å skifte til vinter eller sommerdekk. Du trenger bare bestille tid for hjulskift. Vi skifter hjulene dine mens du venter og kanskje tar en kaffe hos oss. En hjulskift-operasjon tar opp til en halv time.
Når vi er ferdige kan du være trygg på at bilen er skodd for den nye årstiden og trafikksikkerheten er ivaretatt.  

Inspeksjon

Vi sjekker dekkene dine godt når de er hos oss. Å kjøre på dårlig eller skadde hjul er trafikkfarlig og en høy risiko å utsette seg selv og andre for. Vi sjekker lufttrykk slik at det stemmer for din bil, vi sjekker mønsterdybde, slitasje eller hardhet i gummien. Dersom vi ser at bilen din trenger nye dekk eller vi oppdager feil eller skade på dekk, sier vi selvsagt i fra underveis i lagringsperioden. Som dekkhotell-kunde får du gode tilbud på nye dekk.

Rengjøring

Vi maskinvasker alle dekkene i løpet av oppholdet, sjekker tilstanden på dekkene og informerer deg hvis det er behov for nye.

God lagring og påminnelse

Dekkhotel har mange fordeler: Det er praktisk for deg å slippe å ha dem i en trang bod, og vi sørger for at dekkene er så gode og trafikksikre som de kan.

Vi bryr oss om dekkene dine og lagrer hjulene på en god måte for å forlenge dekkenes levetid.