Uffe Andersen er opprinnelig fra Danmark, men kom til Lofoten i 1978. Han har jobbet i bilbransjen helt siden han kom til Norge, først som delelagersjef og deretter på dokumentsenteret i Bil i Nord siden 1. april 2009.

Den nybakte 70-åringen er Volvo-tilhenger på sin hals, og er både opptatt av tall og er pinlig nøyaktig. Dermed passer jobben som han helt perfekt. På vårt dokumentsenter sørger Uffe for at alle fakturaer fra våre leverandører og samarbeidspartnere går riktig inn i systemet og han sjekker opp eventuelle purringer og skaffer kopier av underlag hvis det er nødvendig.

Uffe er en samfunnsengasjert mann, og vi er vant til å høre hans klare meninger om USAs president Donald Trump. Hva vi skal snakke om på lunsjrommet etter 20. januar 2021 vet vi ikke. 

Folk flest går av med pensjon når de fyller 67 år, men det gjorde ikke Uffe. Han ønsker heller ikke å slutte nå som han fyller 70 år, og har gitt beskjed om at han vil jobbe videre så lenge helsa holder og hodet er klart. Vi er imponert over innsatsen og gleder oss til fortsatt å ha Uffe som vår kollega.

Uffe er gift med en ekte Lofotkvinne, og bor i Kabelvåg. På fritida svinger han golfkølla, helst på banen på Gimsøya.

Vi gratulerer vår spreke medarbeider Uffe Andersen med dagen! Vit at vi setter stor pris på deg!