I høst gikk leasingavtalen ut, og hun byttet igjen til en splitter ny V40 – denne gang R-design.

Tone stortrives med blomsterbutikk– Jeg er kjempefornøyd. Det aller beste er at jeg kan ligge i senga og via Volvo-appen slå på varmen i bilen. Når jeg kommer ut er bilen varm, sier Tone.

Det er ikke eneste årsaken til at hun liker Volvo-appen. Via app-en er det også enkelt å hente ut kjørejournalen i forbindelse med regnskapet til bedriften.
 

Bruker bilen på jobb

Tone Rose leverer blomster i Svolvær, Henningsvær, Laukvika og Kabelvåg, og via appen kan hun enkelt få ut start – og stopp, samt tidspunkter for kjøringen.

– Sønnen min er blomsterbud, og hjelper meg med å kjøre ut blomster, sier hun.

Som singel kvinne med voksne barn passer V40-modellen helt perfekt.

– Bilen er lettkjørt og kompakt, samtidig som den ikke går på kompromiss med sikkerheten.

Vakre Svinøya i Svolvær– Jeg kjørte tidligere en gammel Toyota, og endelig fikk jeg råd til å få meg en ny bil. Jeg er fornøyd med å lease og ha dekkene på dekkhotell. Bil i Nord gir en fantastisk service. Bilholdet er enkelt og problemfritt, og det har aldri vært noe galt med bilen, sier Tone.

Hun startet opp blomsterbutikken på Amfi Svolvær for tre år siden.

– Jeg har jobbet i butikk hele livet, og kjente de tidligere eierne og hadde jobbet litt for dem. Jeg storkoser meg med blomster og har aldri angret på at jeg kjøpte opp butikken. Det beste er alle de fornøyde kundene. Jeg liker å lage pene, vakre ting og jeg elsker å prate med folk, sier Tone Rose-eieren.
 

Kjører i hele Nord-Norge

47-åringen forteller at hun er glad i å kjøre, og legger ofte ut på tur i regionen, det være seg Narvik, Harstad, Vesterålen eller lengre.

Tone Maren Mortensen– Jeg elsker fart, og har lagt inn et par fartsbøter i mitt årlige budsjett. Heldigvis har den nye bilen også cruisecontroll, ler Tone Rose.