Wright Maskin er en lokal maskinentreprenør som utfører mange tjenester. Bedriften har fire faste ansatte, og startet opp i 2016. Nilsen forteller om mange varierende oppdrag.

– Vi utfører det meste. Alt fra graving, riving, vann og avløp, drenering og mye mer, sier Nilsen.

Til de ulike oppdragene trengs det maskiner, og bedriften er avhengig av å kunne ha en bil som kan frakte maskinene.

– Vi er ofte avhengig av å kunne trekke med oss maskiner på oppdrag. Alt fra små gravemaskiner, hoppetusser og andre maskiner. Da er det viktig å ha en bil som kan trekke tungt, sier Nilsen.

Europas mest solgte pickup

På slutten av fjoråret hentet Wright Maskin ut sin splitter nye Ford Ranger hos Bil i Nord Tromsø.

– Da vi skulle investere i ny bil, vurderte vi flere biler. Til slutt falt valget på Ford Ranger, fra Bil i Nord. Vi er avhengig av at bilen kan trekke tungt, har firehjulstrekk og at bilen har god drakraft, sier Nilsen.

Bilen Wright Maskin kjøpte er en Ranger Wildtrack 3.2 liter med 200 hestekrefter. Modellen er den mest solgte av sitt slag.

Salgssjef for næring hos Bil i Nord i Tromsø, Roar Jensen, kan fortelle om en populær bil.

bil pickup Bil i nord Ford pupulær

– Ranger-kundene liker bilens tøffe utseende, og fremkommeligheten, som gir deg muligheten til å kjøre hvor du vil. Den har kapasitet til å frakte opptil 1100 kilo, og kan trekke opp til 3500 kilo, forteller Jensen videre.

I Norge er Ford Ranger den tredje mest solgte pickupen.

Les også: Dette er verdens nordligste pickup

Bil med mange funksjoner

Den viktigste egenskapen Wright Maskin la til grunne da de skulle kjøpe ny bil, var at bilen kan trekke nok. Men Nilsen forteller om en bil som har mange andre funksjoner, som gjør arbeidshverdagen hans lettere.

– Bilen har et fantastisk ryggekamera som gjør at det er en lek å rygge bilen inntil en hengerkrok. Nå er jeg ikke avhengig av å ha en mann utenfor som kan dirigere, sier Nilsen.

I tillegg til et fantastisk ryggekamera, har bilen varme i frontruten, adaptive cruisekontroll, talestyring i bilen og navigasjon.

– I løpet av én dag har jeg cirka 60-70 telefonsamtaler. Da er det utrolig lettvint å bare trykke på en knapp på rattet, så får jeg opp samtalene i bilen, forteller han videre.

Ford Ranger er også en bil med god bakkeklaring, noe som kommer godt med for Wright Maskin.

– Ofte er det slik at vi kjører inn på byggeplasser med mye gjørme og dårlige veier. Da er det veldig greit å ha en bil med god klaring, slik at man kommer seg lett frem, sier Nilsen.

Les også: Tre elektrikere med nye varebiler

Fornøyd med Bil i Nord

Nilsen forteller at det sto mellom flere biler hos flere forhandlere, men valget falt til slutt på Ford Ranger fra Bil i Nord.

– Da vi sjekket ut ulike modeller, pekte Bil i Nord sin Ford Ranger seg ut. Det var en bil som hadde alt det vi så etter, og et utstyrsnivå som vi ønsket. Vi er utrolig fornøyd med den servicen vi har fått hos Bil i Nord, både i salgsprosessen og i ettertid, sier Nilsen.

service bil i nord Wright Maskin bil ford

Bil i Nord har flere Ford Ranger på lager, og har nå kampanje ut året med rabatter opp til 70.000,-.

Kontakt Roar Jensen på 922 27 627 eller på roar.jensen@bilinord.no

Les også: Disse har reparert Ford i til sammen 100 år.

Bil i Nord er Nord-Norges største privateide bilkonsern, og har forhandlere og verksted i Tromsø, Finnsnes, Harstad, Sortland, Svolvær, Leknes, Bodø, Mo i Rana og Mosjøen.