Bil i Nord gratulerer Kristina Starheim som Norgesmester under Triatlon-NM!

Du har kanskje sett henne langs veien – med rosa sykkel, rosa klær, rosa hjelm eller i en rosa bil på vei mot trening.

– Mottoet mitt er «Faster in pink», og det er både kult og gjenkjennelig. Jeg fikk foliert MG-bilen min og da jeg kjøpte ny sykkel, så ble den også rosa. Mange smiler og heier når de møter meg, forteller Kristina Starheim.

Idretten hun utøver er triatlon, som betyr svømming, sykling og løping. Det siste året har hun satset på heltid med god støtte fra Bil i Nord og MG.

– Med gode støttespillere har jeg fått mulighet til mer kvalitet i treningen, og ikke minst tid til å restituere. Da klarer jeg to økter med god kvalitetstrening hver dag.

Nå får du 2,49% rente på ny MG!

FORNØYD: Det er mye bil for pengene, og den har god rekkevidde, sier Kristina Starheim.

Norgesmester

Kristina opplever stor framgang fra fjorårets sesong, som ga to NM-sølv. Først ble det bronse i olympisk distanse (1500m svøm/40km sykkel/10km løp) i Arendal 11. juni.

Så løsnet det skikkelig:

Søndag 18. juni ble Kristina Starheim Norgesmester i Triatlon langdistanse (1900 meter, 9 mil på sykkelsetet og 21km løping) i Sandnes.

– Etter løpet kom tårene! Jeg er så stolt, forteller Kristina som i forkant mente hun hadde størst sjanse på den lange distansen!

For tre år siden ble Kristina alvorlig skadet i en sykkelulykke. Steg for steg har hun bygget seg opp igjen.

ALVORLIG: Kristina ble sendt i helikopter til UNN i Tromsø, og rett på operasjonsbordet med store indre blødninger. Foto: Privat

– Gi alt jeg kan

Triatlon starter med svømming, deretter sykling og til slutt løping.

– Jeg har hatt stor framgang, både på svømming og sykling siste år. I Arendal er det olympisk distanse, og jeg møter sterke løpere. Da må jeg gi alt jeg kan på svømming og sykling, slik at jeg får en så stor luke som mulig. Deretter må jeg springe alt jeg klarer, og satse på at jeg har krefter til å holde luka helt inn til mål.

Til NM i Sandnes har Kristina en annen taktikk.

– Det er halv ironman-distanse, og sykling får en større del. Jeg er sterk på sykkel, og litt mer trygg på at jeg kan disponere løpet. Da skal jeg holde litt igjen, slik at jeg har mer å gi på løpinga til slutt.

I Arendal lokkes det også med det gjeveste som kan vinnes i norsk idrett, en kongepokal.

– Det er etter hvert blitt større interesse for triatlon, og hvis det er 15 deltakere i eliteklassen, så vil de dele ut kongepokal til vinneren.

MG5 med 2,49% rente og lynrask levering!

LYNRASK: Du får elbiler fra MG med lynrask levering.

 

Kjører elbilen MG på trening

I fjor kjøpte Kristina seg en ny elektrisk bil – en MG4.

– Det er en snerten liten bil, og jeg liker den veldig godt. Det er mye bil for pengene, og den har god rekkevidde. Den trengs så sjelden å lade, at jeg nesten glemmer å lade, ler Kristina.

I vinter fikk Kristina foliert bilen i hennes signaturfarge rosa.

– Både bilen og den rosa sykkelen vekker oppsikt, og det er mange som kommer bortom for en prat. Det er fint å bli gjenkjent og heiet på!

MG Marvel R 2,49% rente og lynrask levering!

VEKKER OPPSIKT: Kristina Starheim lever ut mottoet "Faster in pink" på både klær og kjøretøy.

 

Delta i VM

Allerede i fjor kvalifiserte hun seg til VM i Triatlon senere i sesongen, men der er konkurransen enda tøffere.

– I VM møtes alle de beste, og der er det tett om plassene. Der spiller sekunder en stor rolle, og det er vanskeligere å se for meg hvilken plassering jeg kan kjempe om. For å kjempe om pallplass må jeg være fokusert hele veien, og ta de rette valgene.

Men først står de to Norgesmesterskapene for tur, og de siste dagene går med til opplading.

– Jeg sikter mot gullmedalje!

Kampanje på MG4 leasing med 2,49% rente!