– Dette er den andre V90’en jeg har, og jeg er utrolig fornøyd. Vi er en aktiv familie på fem, som trenger god plass. Det har Volvo V90, sier Solli.

Behov for mye bagasjeplass

Han begynte med en Volvo XC70 fra Bil i Nord Mo i Rana. Etter det gikk han i 2018 over til en V90, og nå i 2021 har han leaset en splitter ny V90 Recharge.

Les også: Mats (34) har kjøpt Volvos første elbil: - Den er helt suveren!

– Vi er en familie som ofte er ute på tur, og vi trenger en trygg bil med mye bagasjeplass. Volvo V90 er romslig, og vi får plass til både ski, pulk – og den lille hunden vår!

Selv jobber Solli offshore, og når han er hjemme drar han på tur nesten daglig. Da er det deilig med en bil som rommer alt han trenger av utstyr.

Bil i Nord har for tiden kampanje på V90 Recharge - se her!

RECHARGE: Sollis aller nyeste V90 er en hybrid, noe som har senket drivstofforbruket hans kraftig. 

RECHARGE: Sollis aller nyeste V90 er en hybrid, noe som har senket drivstofforbruket hans kraftig. 

Betaler mindre for drivstoff

– Dessuten ser jeg at vi bruker mye mindre drivstoff, ettersom mye av småkjøringen vi gjør i det daglige kan gjøres på ren el. Jeg kjører ungene til treninger flere dager i uka, og da er det supert å kunne gjøre det utslippsfritt.

Tidligere kjørte Solli dieselbil, og selv om Volvo V90 er både større, tyngre og har flere hestekrefter, har han nå et lavere drivstofforbruk.

– Det er jeg veldig fornøyd med!

Les også: Hvilken Volvo passer best til deg?

Med V90 på camping

I 2019 reiste Solli og familien på campingtur til Sverige, med campingvogn på slep. Det fungerte helt utmerket.

– Vi kjørte til Lycksele og Umeå med vogna, og jeg opplevde V90 som en fantastisk trekk-bil. Den er veldig stødig, og har nok av kraft til å dra vogna. Dersom grensene åpnes, og det blir mulighet, kjører vi gjerne på en ny tur til Sverige i sommer, sier han.

– Det finnes så mange fantastiske steder å kjøre til, som passer både store og små!

Les også: Sjekk disse ni perlene i Nord-Norge og finn din favoritt

CAMPING: Sommeren 2019 kjørte Stian Solli og familien på campingtur til Sverige med V90’en. Solli synes bilen fungerer utmerket som trekkbil. 

CAMPING: Sommeren 2019 kjørte Stian Solli og familien på campingtur til Sverige med V90’en. Solli synes bilen fungerer utmerket som trekkbil. 

– God service

Solli er storfornøyd med å kjøre Volvo, men det er ikke den eneste grunnen til at han nå leaser sin tredje bil fra Bil i Nord Mo i Rana.

– Jeg er veldig fornøyd med servicen og oppfølgingen jeg har fått fra Bil i Nord. Det har vært en veldig god opplevelse å være kunde der.

Han ser ikke bort i fra at det vil være Volvo som gjelder livet ut:

– Jeg er ekstremt fornøyd med bilen, og så lenge Volvo fortsetter å levere biler som interesserer meg, så er det store muligheter for at det blir Volvo for livet.

Les også: Rolf jobber med sin store hobby: - Jeg elsker å se resultatet!

El i framtiden?

Solli synes det er spennende å følge utviklingen, og avviser ikke at han i fremtiden kan være interessert i en helelektrisk Volvo.

– Per i dag passer hybrid meg veldig bra, da slipper man unna «batteriangsten» når man skal kjøre langturer, men det går fort i utviklingen, og jeg synes det er spennende å følge med.

Er du på jakt etter en ny Volvo? Bil i Nord har for tiden jubileumskampanje på 1,99 prosent rente og gode betingelser - se alle modellene her!

TURGLAD: Stian Solli elsker å dra på tur. I V90’en hans får han plass til alt han trenger av turutstyr. 

TURGLAD: Stian Solli elsker å dra på tur. I V90’en hans får han plass til alt han trenger av turutstyr.