Anna Svendsen har de siste årene hatt mulighet til å satse på heltid. Det har gitt resultater. Denne sesongen har den tidligere sykepleieren flere ganger vært og snust på verdenstoppen.

Høydepunktene har vært deltakelse i Tour de Ski og bronsemedaljen hun nylig fikk med seg hjem fra NM.

Nå krysser hun fingrene for en positiv melding fra Skilandslaget.

– Landslaget tas ut i slutten av april, og jeg vet at jeg ligger godt an. Det hadde vært utrolig artig og bli tatt ut, sier Svendsen.

Bil i Nord har nå kampanje på nye Volvo XC40 Plug-in Hybrid. Klikk her for å se tilbudet.

Sporty bil

Skiløper Anna Svendsen fikk før påske sin nye bil - en ny Volvo XC40. SUV-en ble i fjor kåret til Årets bil i Europa. Før påske hentet ut ut sin nye bil - en XC40. Det er Volvos minste SUV. Tidligere har hun kjørt en Volvo V40.

– Jeg har vært svært fornøyd med V40-en, men XC40 er et hakk opp, forteller Svendsen.

På overleveringen sitter hun framme i bilen og får “omvisning” av salgssjef Tom Karlsen hos Bil i Nord. Han forteller hvordan hun best kan kjøre bilen, og hvilke finesser som XC40-en kan by på.

Tom Karlsen, salgssjef hos Bil i Nord, forklarer ulike finesser ved den nye Volvo XC40-en - som ladeplate for mobiltelefonen og nedlasting av mye brukte app-er. Anna er spesielt fornøyd med at hun nå få firehjulstrekk. Det er hun ikke alene om - firehjulstrekk blir stadig mer populært.

– Jeg kjører mye rundt på trening og skirenn, og parkeringsplassene er ofte dårlig brøytet. Da er det fint å ha firehjulstrekk og en litt høyere bil, sier Svendsen.

Enkelt bilhold

Bil i Nord lanserte tidligere i vinter verkstedkonseptet Volvo Personal Service (VPS).

– Bilen får sin egen “fastlege” på verkstedet som kjenner bilen ut og inn. I tillegg jobber vi to og to mekanikere sammen på hver bil. Det reduserer ventetiden på verkstedet kraftig , forklarer verkstedcoach Steffen Jakobsen.

Det enkle bilholdet skal gi Anna Svendsen mulighet til å bruke all sin tid og krefter på sin egen utvikling.

Les også: Sjekk hvor raskt mekanikerne tar service på bilen

Oppvarmet ratt

På et “hemmelig” sted i bilen trekker Tom Karlsen ut ei skuff.

– Her kan du for eksempel gjemme telefonen eller lommeboka di når du trener. Dermed ligger den ikke synlig for enhver som går forbi, sier Karlsen.

Det er èn finesse som Anna setter større pris enn andre: Varme i rattet.

Etter en runde i skiløypa har Anna Svendsen ofte frosne fingre. Nå gleder hun seg til oppvarmet ratt. – Jeg fryser så sykt mye på hendene når jeg trener, så jeg gleder meg til å oppvarmet ratt. Det er tre innstillinger, og jeg blir å ha det på det varmeste. Det blir en stor oppgradering, sier Anna.

Volvo XC40 er kåret til Årets bil i Europa. Her er Anna Svendsen sammen med salgssjef Tom Karlsen, bilselger Aksel Andreassen og Aleksander Rørnes og verkstedcoach Steffen Jakobsen hos Bil i Nord. Allerede i dag bruker hun appen Volvo on Call, hvor hun kan sette på varme i bilen slik at det er varmt når hun skal sette seg inn i bilen før eller etter trening. Da slipper hun store temperaturforskjeller eller at hun begynner å fryse, noe som er viktig for å forebygge sykdom.

– Lite sykdom, god trening og at jeg har holdt meg skadefri ligger bak de gode resultatene mine denne sesongen. Jeg føler at jeg denne sesongen har tatt et steg opp, selv om jeg vet at det fortsatt er et stykke igjen til jeg når Johaug og co, mener Anna Svendsen.  

Les også: Slik kan du styre bilen fra mobilen

Stolt av Svendsen

Bil i Nord er stolt over Anna Svendsen og er glad for å være med på å gjøre hverdagen hennes enklere.

– Denne støtten har vært avgjørende for meg. Jeg hadde ikke klart meg uten bil, og Bil i Nord har en stor del av æren for fremgangen min. Det har bidratt til at jeg kunne satse på heltid, og det er nødvendig hvis man vil nå toppen.

 

 

Bil i Nord er Nord-Norges største privateide bilforhandler, og har avdelinger i Tromsø, Finnsnes, Harstad, Sortland, Leknes, Svolvær, Bodø, Mo i Rana og Mosjøen.