Denne saken er avslørt som aprilsspøk!

Det er Bil i Nord-gründer Thor Drechsler som med selskapet Batteri i Nord står bak oppfinnelsen. Han har jobbet i to år med utviklingen av det nye produktet og er tydelig på motivasjonen bak arbeidet:

– Her i nord er det altfor langt mellom ladestasjonene, så vi måtte ta saken i egne hender, forklarer bilgründeren. 

Best når det er kaldt

Oppfinnelsen består av en halvleder og et lite batteri som settes i bilens ladeport under kjøring. Dette gjør underverker med batteriet. 
– Testingen så langt viser at teknologien fungerer best når det er kaldt. Dette er motsatt effekt av det vi ser med bilens eget batteri. Halvlederen sender antimaterie inn i bilens batteri, og dette forlenger både batteriets rekkevidde og levetid, forklarer Drechsler.

Drechsler mener dette er den perfekte nord-norske oppfinnelsen, siden den både er unnfanget i nord, og fungerer best i nord!

Slik blir du testpilot!

Produktet har vært testet på laboratorier og på bilbaner i flere måneder. Nå starter siste ledd i testingen før produktet legges ut for salg i flere europeiske elbilmarkeder.
– Det er viktig for oss at produktet blir så testet så godt som mulig, og vi åpner nå for at alle som har handlet elbil hos Bil i Nord, selv kan få teste produktet.

Vil du være med testingen? Send en SMS med teksten «BATTERI» til ‭936 81 000‬. Du vil da motta informasjon om når og hvor testingen starter.‬‬‬‬

Dersom du kjører elbil av et annet merke, så fortvil ikke. De 100 første med andre merker enn Bil i Nord fører, får også være med som testpiloter. 
Send SMS med teksten «BATTERI» til ‭936 81 000 og vær med i trekningen!‬

Første april