Er du på jakt etter bruktbil, er det dags til å slå til. Bil i Nord fyrer igang 2021 med en bruktbilkampanje hvor du får rente fra 3,99% hvis du har 35% egenkapital. 

– Ja, vi tror på sommeren, ler selger Per Tønder Smith.

– Dette er en gyllen mulighet for førstegangskjøpere og andre som ikke har så store oppsparte midler. Vi tilbyr nå Norges laveste billåns-rente på 2,99 prosent, forteller Smith.

Nå gjelder det å være rask på labben, de mest ettertraktede bilene kjører raskt avsted.

Se video:

 

 

Norges beste garanti på bruktbil

Bruktbilkjøp troner på klagetoppen hos Forbrukerrådet, og de aller fleste klager kommer fra biler kjøpt av privatpersoner.

Bil i Nord tar flere grep for å sikre at du gjør et trygt og godt kjøp av bruktbil. Som merkeforhandler følges forbrukerkjøpsloven om noe uforutsett oppdages.

– Alle våre bruktbiler leveres med bruktbilgaranti, og det er ingen tillegg i prisen. For de fleste biler varer den i hele to år, og for enkelte nyere bruktbiler kan vi også forlenge nybilgarantien med to år. Det stilles høyere krav når en merkeforhandler selger bruktbil enn en privatperson. Vi leverer et trygt bilkjøp, sier Smith. 

– Garanti er viktig for folk, kundene verdsetter det og setter pris på at vi har en slik garanti. Hvis det oppstår noe uforutsett, så er garantien der og hjelper kunden, sier selger Sindre Fagerlid hos Bil i Nord Svolvær.

Les også: Få ekspertenes beste tips: Slik får du bilen klar til vinteren

GOD TILSTAND: Hos Bil i Nord får du garanti og tilstandsrapport på bruktbilen, som gjør at du unngår å kjøpe en bruktbil som er i dårligere stand enn du trodde, sier bilselger Sindre Fagerlid hos Bil i Nord Svolvær.  

GOD TILSTAND: Hos Bil i Nord får du garanti og tilstandsrapport på bruktbilen, som gjør at du unngår å kjøpe en bruktbil som er i dårligere stand enn du trodde, sier bilselger Sindre Fagerlid hos Bil i Nord Svolvær.  

24 dagers bytterett

I tillegg topper Bil i Nord garantien med en egen bytterett.

– Hvis du kjøper bilen og den ikke svarer til forventningene, har du 24 dagers eller 1500 kilometers bytterett. Da kan du komme tilbake til oss, og så finner vi en bil som passer deg enda bedre, lover selger Sindre Fagerlid.

Ønsker du å prøvekjøre en bil som er skapt for nordnorske forhold? Bestill prøvekjøring her.

TAKST: En autorisert takstmann har kontrollert og gått igjennom alle bruktbiler som Bil i Nord selger.  
    
      (Foto: Trond Tomassen, iNord)

TAKST: En autorisert takstmann har kontrollert og gått igjennom alle bruktbiler som Bil i Nord selger. 
Foto: Trond Tomassen, iNord

Tilstandsrapport legges ved

Hos Bil i Nord har alltid autoriserte fagpersoner kontrollert, taksert og gått igjennom bilens tekniske tilstand. Dermed får du som kunde en nøyaktig dokumentasjon på bilens tekniske og kosmetiske tilstand.

– En tilstandsrapport gir deg den ekstra tryggheten på at du kjøper en bil hvor tilstanden som er beskrevet er korrekt. Det er viktig både av hensyn til trafikksikkerhet, og at du vet om eventuelle feil og mangler før du kjøper bilen.

Du skal også være trygg på at kilometerstanden er korrekt og at det ikke foreligger noen heftelser på bilen.

Les også: Selge bilen? Dette ser takstmannen etter

HJEM TIL JUL: Bil i Nord leverer bilen rett hjem til deg, uansett hvor du bor i landet.  
    
      (Foto: Trond Tomassen, iNord)

RETT HJEM: Bil i Nord leverer bilen rett hjem til deg, uansett hvor du bor i landet.
Foto: Trond Tomassen, iNord

Fri levering av bruktbil i hele Norge

Bor du langt unna en av Bil i Nords ti avdelinger, kan du likevel få bilen levert hjem.

– Ved kjøp av bil over 200.000 kroner leverer vi kostnadsfritt over hele landet. Det gjør handelen mye enklere, og spesielt i koronatiden kan det være viktig for mange å slippe å reise for å hente bil, sier Smith.

Sindre Fagerlid framhever også at biler kjørt i Nord-Norge ofte har bedre tilstand enn biler som er kjørt i sentrale strøk på Østlandet eller Vestlandet.

– Jo lengre nord du kommer, jo mindre salt brukes på veiene. Det betyr at nordnorske biler ofte har færre problemer med rust enn biler sørfra.

I tillegg til gratis hjemlevering, får du også både sommer- og vinterhjul.

SOLID: Volvo er gode vinterbiler som passer det nordnorske føret helt perfekt.  
    
      (Foto: Trond Tomassen, iNord)

SOLID: Volvo er gode vinterbiler som passer det nordnorske føret helt perfekt.   Foto: Trond Tomassen, iNord

Finansiering av bruktbil

De færreste av oss kan vente oss en bil hel bil i sommergave.

– Det må i så fall være en lekebil, humrer Fagerlid. Selv om du må kjøpe bilen selv, så ønsker Bil i Nord å bidra til en god start på året.

– Uansett lommebok kan vi hjelpe deg å finne den rette bilen ut fra dine behov. Vi kan også tilby deg gunstig finansiering, og får du en rente på 2,99 prosent fra første krone. Standard rente er 4,49 prosent, så det er en fin sommerårsgave i seg selv. Vi har heller ingen krav til egenkapital i denne kampanjen, sier Fagerlid.

Er du interessert i ny bruktbil? Se hvilke gode bruktbiler Bil i Nord har på lager.