Enten du skal på lang eller kort tur i ferien, er det lite som er så kjedelig som å få motorstopp og eventuelt tilbringe etterlengtede feriedager med bilen på verksted.

Dersom du tviler på om bilen din tåler en langtur, kan Roar Jensen, salgssjef for næring på Bil i Nord Tromsø, anbefale flere gode alternativer.

KAMPANJE: Bil i Nord sine avdelinger i Tromsø og Svolvær har flere leveringsklare Ford-biler.

– Vi har en rekke Ford-modeller som er leveringsklare før sommerferien. Blant annet Ford Focus og Ford S-MAX, som begge er populære familiebiler. Flere av de nye Ford-modellene er sterke nok til å trekke en campingvogn på 2-2,1 tonn, forteller Jensen.

Følgende Ford-modeller er tilgjengelig i Bil i Nord sin sommerkampanje: Fiesta, EcoSport, Focus, Kuga, S-MAX, Mondeo (også nye hybrid), Ford Ranger , Transit Connect, Transit Custom og Transit 2T.

*Kampanjen gjelder kun for Bil i Nord sine avdelinger i Tromsø og Svolvær.

Mye familiebil for pengene

Ford S-MAX har vunnet en rekke tester som beste familiebil.

– S-MAX er markedets beste 7-seter, og trekker 2000 kilo. Bilen er utstyrt med mye teknologi, har god plass og passer derfor perfekt til store familier, forteller Jensen.

– Vi har den inne både med 4x4 og 2FWD, og med automat og manuelt gir, fortsetter Jensen med.

Med plass til maks 7 personer er S-MAX en romslig bil. Ford S-MAX er også en av få biler på markedet hvor det er tre isofix-fester i midtsetet bak. Da sitter alle tre i passasjersetene like godt.

– Dette er en skikkelig familiebil med fleksible seteløsninger. Her er det plass til tre store barnestoler i bredden, samtidig som Fords kjørekomfort er beholdt. Avhengig av hvordan man plasserer setene, kan bagasjerommet variere i størrelse. Det er ikke bestandig man har bruk for alle 7 setene, da er det greit at man har et romslig bagasjerom, fortsetter Jensen med.

Gjelder også varebil

I tillegg til leveringsklare personbiler, har Bil i Nord sine avdelinger i Tromsø og Svolvær, også kampanje på alle nyttekjøretøyene fra Ford. Blant annet Ford Ranger, som er en populær bil blant kundene.

– Ranger-kundene liker bilens tøffe utseende, samt bilens fremkommelighet, som gir deg muligheten til å kjøre hvor du vil. Den har kapasitet til å frakte opptil 1100 kilo, og kan trekke opp til 3500 kilo. Vi har nå fire stykker inne på lager, forteller Jensen.

I Norge er Ford Ranger den tredje mest solgte pickupen.

Les mer om Ford Ranger her.

Bil i Nord er Nord-Norges største bilforhandler, og har avdelinger i Tromsø, Finnsnes, Harstad, Sortland, Svolvær, Leknes, Bodø, Mo i Rana og Mosjøen.

Både kjøp og leasing

I tillegg til rabatterte priser, får Ford-kjøperne leasingrente fra 1,99 prosent. Kampanjerenten for kjøp av ny Ford, er fra 3,49 prosent.

– Leasing av bil er populært. Stadig flere velger å lease både bruktbil og nybil nå, enn tidligere. Det at vi nå har en kampanje på rabatterte biler, og med en gunstig rente, er absolutt et godt tilbud, sier Jensen.

Jensen forteller videre at det bare er å ta kontakt for eventuell prøvekjøring, eller dersom man har andre spørsmål om bilene og kampanjen.

GOD PLASS: Ford S-MAX er en romslig bil, og det er god plass til både passasjerer og bagajse.

– Vi hjelper kunden til å finne riktig bil ut ifra behov. Er det ønskelig med prøvekjøring, er det bare å ta kontakt for nærmere avtale. Dette er en fin mulighet til å starte sommeren med en ny bil, forteller Jensen videre.

Oversikt over kundefordeler:

  • Ford Ranger opptil Kr. 70.000,-
  • Ford S-MAX Kr. 40.000,-
  • NYE Ford Focus Kr. 35.000,-
  • Ford Mondeo hybrid Kr. 38.000,-
  • Kuga AWD Edition Kr. 40.00,-

*Rentebetingelsen og rabatten gjelder ved kontraktsinngåelse innen 30.06.2019. Kampanjen gjelder kun for Bil i Nord sine avdelinger i Tromsø og Svolvær.

Ønsker du å prøvekjøre en ny bil? Klikk her for å bestille time.