Herregårdsvogn

Den nye V90 viderefører Volvos stolte tradisjon for stasjonsvogner – en ikonisk bil i en ny utgave for det 21. århundre. Lekker stil og smarte løsninger er kombinert med et rent formspråk, og mange funksjoner som gjør hverdagen enklere.

S90 Utstyr

Omgitt av sikkerhet - og masse plass

Stille og avskjermet, med brukervennlig teknologi og kompromissløs ytelse – det er dette som gjør V90 så enestående. Inne i kupeen sørger lekre betjeningselementer og en iøynefallende, stor berøringsskjerm for at du har full kontroll over kjøringen. Eksklusive materialer er kombinert med godt håndverk i et typisk skandinavisk designspråk. 

Sikkerhet

Sikkerhet - Volvos DNA

I V90 har du hele tiden støtte av Volvos intelligente sikkerhetsteknologi som varsler deg om andre kjøretøy, fotgjengere og store dyr, både dag og natt. Det fungerer slik at den først varsler føreren og før automatisk bremsing og kollisjonsinndring kan slå inn hvis ikke føreren reagerer.City Safety varsler deg hvis en kollisjon er nært forestående, og hvis du ikke reagerer i tide, aktiverer systemet bremsene automatisk for å hjelpe deg å unngå eller begrense skade ved et sammenstøt.

Detaljer
MotoralternativerT6 Ladbar hybrid (350 hestekrefter) og T8 Ladbar hybrid (455 hestekrefter)
UtstyrsnivåerPlus, Ultimate
Gir og drivverk8-trinns automat
Ekstrautstyr eksteriørPanoramatak, Innfellbart hengerfeste, Sotede bakvinduer, Aktiv luftfjæring bak
Ekstrautstyr interiørVentilerte forseter, 360°-kamera, Bowers & Wilkins lyd, Harman Kardon lyd, Forsetemassasje, Integrerte seteputer
HjuldriftForhjul eller AWD
TeknologiGoogle infotainment og navigasjon