Når du har funnet en bil du ønsker deg, så mener vi at geografi ikke skal være et hinder! Ved kjøp av bruktbil til over 200.000 kroner leverer vi bilen til din nærmeste norske by.

Hvordan virker det?

Med hjelp av våre transport-partnere frakter vi bilen til avtalt sted og tid uten at det koster deg noe ekstra. Dette gjelder alle bruktbiler til over kr 200.000, og brukbiler som tilbys til leasing. 
Når du har funnet din nye bil hos oss, avtaler vi tid og sted for overlevering før kontrakten signeres. Frakttiden er vanligvis mellom 2 og 12 virkedager. Dersom du har spesielle behov eller ønsker knyttet til transporten gjør vi det vi kan for å komme deg i møte.

Pris på frakt for rimeligere biler

Kjøper du en bil til under 200.000 kr vil vi selvsagt hjelpe deg med en rimeligst mulig frakt. Vanligvis vil frakt av en bil i Norge koste mellom 1000 og 7000 kroner med en av våre samarbeidspartnere. Prisen avhenger mest av alt hvor i landet bilen skal fraktes og hvor stor bilen er. Vi avtaler selvsagt prisen før signering av kontrakt, slik at du er trygg på hva bilen vil koste deg totalt.

Hvis du finner en bil du liker hos oss og ønsker å prøvekjøre den, så henter vi deg på flyplassen når du kommer.