– Volvos hybrid modeller er kanskje de beste allround-bilene du finner. Her kombineres det beste fra to verdener. Dette er modeller som du kan kjøre opptil ni mil på strøm. I praksis kjører du elbil til hverdags, samtidig som du kan trekke mange kilo og slippe rekkeviddeangst når du skal på lengre turer eller ha med campingvogna, sier bilselger Jon Christoffersen hos Bil i Nord Tromsø.  

Gjør et kupp! Bil i Nord selger nå ut sine Volvo hybrid demobiler! Dette er leveringsklare biler, med lav kilometerstadn og du slipper vektavgiften!

Sjekk tilgjengelige biler

– Vi selger våre Volvo hybrid-modeller og her Siden dette er biler som allerede er registrerte, så kan du få bile npå dagen og samtidig sparer du vektavgiften som ble innført ved nyttår, sier Christoffersen. 

Lavt strømforbruk 

Bil i Nords kunder rapporterer om et lavt forbruk på Volvos hybrid-modeller, selv om dette er store biler.  I praksis kan bilene kjøres som elbiler i hverdagen, mens du på langtur totalt slipper rekkeviddeangsten. Bilene kan lade hjemme og på hurtigladere, og den utvidete batterikapaisteten gjør underverker med den elektriske rekkevidden. 

– De fleste kjører med et forbruk på mellom 0.16 og 0.20 per mil. Samtidig kjører de 90 prosent av tida som elbil.  

Her kan du lese om Bjørn-Inge som kjører hybrid og der 90 prosent av kjøringen er på strøm.  

VINTERBIL: Ingen grunn til å frykte nordnorsk vinterføre når du kjører Volvo.

 

Alle Volvo-modellene er testet og passer perfekt til nordnorske vinterveier, enten du skal opp og ned bakker, over brøyteskavler eller kjører i områder med mye elg.  

 

– Med hybrid-bil slipper du også å være på langtur og måtte stå ute i kulda for å lade. Dette er perfekte biler for deg som kjører mye, både på ukedager og på tur i helgene. Da kjører du på strøm i uka, og i helgene kan du bare sette deg inn i bilen og kjøre dit du skal. Du slipper rett og slett rekkeviddeangst.

Populære modeller 

Volvo XC90, XC60, V60 og V90 er alle populære modeller med høye salgstall over flere år. 

– Det er en velprøvd modellrekke som vi nå gir kraftig rabatt på. Disse bilene har aldri vært bedre. De har lengre rekkevidde enn tidligere, alle har Googles infotainment og sammen med bilverdenens kanskje beste sikkerhetssystemer.  

Med Google-systemet kan du snakke til bilen og be om veibeskrivelse, styre underholdningen i bilen, justere temperaturen eller få tilgang til andre apper gjennom Google Play.  

Se hva som skjedde da Arne Hjeltnes snakket til Volvoen og ba om hjelp til å kaste ut passasjeren.

7-seter med plass i bagasjerommet 

Volvo XC90 er den sikreste sju-seteren du kan få tak i. Her er det god plass til flere barneseter, i tillegg til god plass i bagasjerommet.  

Hvis det sitter et barn på det aller bakerste setet, er det fortsatt fullt mulig å få plass til en barnevogn i bagasjerommet.  

– Alle bilene kan leveres med hengerfeste og har luftfjæring. Det er biler med svært god komfort, og med det aller beste lydanlegget.  

EN MED ALT: Volvo XC60 og de andre hybridmodellene fra Volvo holder fortsatt koken takket være lang elektrisk rekkevidde!

Kan være siste sjanse 

Hos Bil i Nord står en rekke slike modeller klar, enten du ønsker å prøvekjøre eller å kjøpe med en gang.  

– Volvo legger fokuserer mer og mer på elbil, og det er mye bra med det. Samtidig ser vi at mange i vår lansdel kjører langt og med mye på kroken. Dette kan være aller siste sjanse til å sikre seg en unik allround-bil, avslutter Christoffersen. 

Sjekk tilgjengelige biler!